Student ansoegninger nu bliver godkendt til Google Summer of Code

(Krydspostes med Google Open Source Blog.)


I dag markerer starten af ​​2011 Google Summer of Code studerende anvendelse period.Google Summer of Code er et globalt program, hvor universitetsstuderende får et stipendium til at skrive kode til open source-projekter over en tre måneders periode. Gennem Google Summer of Code, accepterede studerende er parret med en mentor fra de deltagende projekter, at få udsættelse til den virkelige verden softwareudvikling og mulighed for beskæftigelsen i områder relateret til deres akademiske sysler. Bedst af alt, er mere kildekoden oprettet og frigivet til brug og gavn for alle.

Google Summer of Code er et meget konkurrencepræget program med et begrænset antal studerende blive accepteret. Vi er glade for at meddele, at vi i år har udvidet programmet, så vi kan acceptere så mange som 150 ekstra studerende. Vi håber, at alle interesserede studerende vil gælde!

Nu er det tid for de studerende til at indsende deres forslag til de accepterede mentoring organisationer via Google Summer of Code-programmet hjemmeside fra i dag via Fredag ​​8 april 19:00 UTC. For de sidste 10 dage de studerende har haft lejlighed til at gennemgå Ideer siderne for dette års 175 godkendte projekter og til forskning, hvilke projekter de gerne vil bidrage til dette års Google Summer of Code.

Hvert år har vi tusindvis af studerende, der ansøger om Google Summer of Code-programmet, men på grund af det begrænsede antal slots mange studerende ikke er i stand til at være en del af programmet. Kvaliteten af ​​dit forslag er, hvad der vil få dig til at skille sig ud fra dine kammerater. Studerende bør rådføre sig med Google Summer of Codestudent manual for forslag til, hvordan man skriver et forslag, som vil tiltrække sig opmærksomhed hos de mentorordninger organisationer. Flere forslag er tilladt, men vi kan varmt anbefale at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. De mentorordninger organisationer har mange forslag til at gennemgå, så det er vigtigt at følge de enkelte organisations specifikke retningslinjer eller skabeloner, og vi anbefaler dig til at indsende dit forslag tidligt, så du kan modtage rettidig feedback. For flere tips, en liste over nogle nyttige dos og don'ts for en vellykket studerendes deltagelse er skrevet af en gruppe af erfarne Google Summer of Code administratorer se, vores brugervejledning til programmet site, Ofte stillede spørgsmål og tidslinje. Du kan også holde dig opdateret om alt Google Summer of Code på vores Google Open Source blog, postlister eller på IRC på # GSoC på Freenode.Good held studerende og husk at indsende dit forslag til tidlig du kun har til april 8!

Af Stephanie Taylor, Open Source Programmer Office

Ingen kommentarer: